Од самото постоење до денес , менаџерскиот и стручен тим на Агарта Инжинеринг успеа да направи бренд за квалитет, кој се има докажано на повеке полиња како во Македонија така и во Европа, каде голем дел од производите ги извезуваме. Нашите производи денес ги има низ голем број домаќинства и компании во Германија, Швајцарија, Белгија, Холандија…

Стручните тимови кои имаат долгогодишно работно искуство секојдневно истото го докажуваат на нашиот и европскиот пазар.

Во време кога во Македонија имаме зголемен обем на даватели на услуги од нашата струка со сомнителен квалитет, нашиот бренд е вистинско освежување на пазарот. Работиме со производи кои потекнуваат исклучиво од земјите на европската унија, со што ги задоволуваме и најпрефинетите барања на купувачите, нудејки им квалитет и долготрајност.

Нека вашиот дом го красат нашите производи.