Челични Ковани Огради

Челикот е силен, моќен и долготраен материјал за оградување, совршен за заштитни огради. Тежок е и отпорен на оштетување и ветер.

Повеќето челични огради исто така се галванизираат и се третираат со облога во прав за да се спречи ‘рѓосување.

Галерија Челични Ковани Огради