Стаклени Подови

Стаклените подови се изработени од транспарентно стакло кога е корисно да видите нешто од горе или долу, постои можност за изработка на стакло кое се користи за негледање од една во друга просторија.

И во двата случаи, има голема издржливост и отпорност на кршење.

Галерија Стаклени Подови