Спајдер Систем

Спајдер стаклените системи нудат поголема транспарентност и уникатни решенија за дизајнирање.

Тој тип на фасади за разлика од структурните се составени од челична конструкција, конструкција со затегнати шипки за затегнување од нерѓосувачки челик, подградба со засегнати кабли од не’рѓосувачки челик и др.

Постојат повеќе видови на спајдер стаклени фасади:

  • изградба на спајдер фасада на постојана челична конструкција
  • изградба на спајдер фасада на нова челична конструкција
  • изградба на спајдер фасада на стаклена основа
  • изградба на спајдер фасада со иноксни држачи

Галерија Спајдер Систем