Кровни Конструкции

Kонструкција на покривот е покривање на покривот што се наоѓа на повеќето одвоени куќи во ладна и умерена клима.

Ваквите кровови се градени со претежно дрво, зафаќаат голем број различни форми и се покриени со најразлични материјали. Во последно време заради модниот тренд со кој нашите балкони, дворови, куќи… сакаме да изгледат убаво, како на пример со стакло, конструкциите се изградени од високо не’рѓусувачки челик.

Галерија Кровни Конструкции