Дворни Огради

Алуминиумот како материјал има вредни карактеристики и својства. Се издвојува по својата висока отпорност на атмосферска корозија, добра механичка опторност и цврсти компресии, мала термичка експанзија и лесно се одржува.

Заградувањето на балкон со конструкции е комбинација на удобност козметика и елеганција за оние кои бараат минимално да ги прошират своите живеалишта. Има добра вентилација, нивното одржување е особено лесно и едноставно и имаат префинет изглед кој лесно се прилагодува не само за новите, туку и за веќе експлоатираните домови.

Галерија Дворни Огради