Алуминиумски Кров

Тип на алуминиумски системи (ролетни) со хоризонтален начин на функционирање

Предности:

  • Трајно, економско решение за проблемот со греење на зградите со сончево зрачење.
  • Преносот на енергија е намален на 20%
  • Не влијае на корозија (груб екструдиран или лакиран алуминиум)
  • Совршено се интегрира во геометријата на кровните светла и нуди дискретна естетика.
  • Нема зафаќање на ветер, без бучава од вибрации или свиркање.
  • Не фаќа лисја или растителен отпад.
  • Го заштитува застакувањето на поликарбонат од град и упад.

Галерија Алуминиумски Кров