Водени од желбата за поудобен  начин на живот кој е во хармоја со природата, ние на нашите купувачи им ја обезбедивме најновата технологија за производство на ПВЦ систем за врати и прозорци.

Weiss Profil се системи со европски изглед, дизајнирани и произведени по најновата австриска технологија. Нивниот квалитет е тестиран во модерни акредитивни лаборатории опремени со прецизни мерни инструменти. Како потврда на квалитет имаат сертификат ISO 9001, како и сертификат за испитување на профил BDS EN ISO/IES 7025:2006.

Нашите производи се изработени од најквалитетни материјали со посебна формула која е погодна на различни временски услови. Со што ги исполнуват сите каректеристики за еден профил да биде погоден за вашиот објект.

Изработуваме профили за повеќе намени

  • PVC системи за прозорци врати
  • Фабриски цени и модерен дизајн
  • Најдобар однос помегу цена и квалитет
  • Проверете зошто сме лидери во Европа со преку 30% учество на пазарот