Еден поинаков тип огради.
INOX оградите со својот специфичен дизајн, начин на производство, гаранцијата за квалитет кој е производен во ЕУ, ви дава една поинаква слика на вашиот дом.
Изработен од нер’ѓосувачки челик кој е отпорен на секаков вид на надворешно влијание.