passat_027-1

Сегментни гаражни врати

Сегментните врати се најлуксузното и елегантно решение за индивидуални објекти каде се бара топлотна изолација на просторот и различна фасадна визија. Со можностите за автоматизација и вградени заштити, модерните гаражни врати обезбедуваат дополнителни погодности и безбедност додека истовремено изгледаат атрактивно.

  • Можете да бирате различни бои и дизајни
  • Одлична термилна изолација, изработена од челичен пластифициран лим од две страни, а просторот помегу нив исполнет со пурпена
  • Тивко движење
  • Можност за вградени прозорци и целосно проѕирни панели
  • Солиден изглед

 

Сите наши сегментни врати се сертифицирани по ISO 9001:2000