brama_roll_zew_fix1

Роло врати

Роло гаражните врати се достпани во широк дијапазон на големини и форми. Изработени според потребите на клиентите за да обезбедат цврстина, издржливост и безбедност. Имаат различна намена, економични се во поглед на одржување и сервис.

  • Можете да бирате различни бои и дизајни
  • Ламела без изолација – 0.8 мм пластифициран лим
  • Ламела со изолација – 1.9 cm дебелина на ламела исполнета со пурпена
  • Тип плетенка – со пластифицирани челични шипки fi 8.
  • Отвараат тивко и лесно
  • Со ширина до 7 м кај врати со зајакната ламела “термометал”
  • Управувани преку мотор, управуван од копче, електричен прекинувач или далечински управувач
  • Можност за поставување УПС уреди – за поголема безбедност при кризна ситуација
  • Основна боја бела, кафеава, сива, златен даб, орев.
  • Постои можност за бирање боја по каталог, рок на испорака до 30 дена